Lögner

Rashid en före detta muslim som blir intevjuad i en amerikans TV-show. Han har konverterat till kristendomen från Islam och ska "avslöja" Islam. Han har studerat Islam och Kristendomen och valt Kristendomen ser det som sanningen. Rashid och hans kompanjoner har nu jobbat med ett projekt under ett år som kallas "Taking off the mask of Islam" alltså "avslöjar Islam". Intervjuen går såhär.

kvinnan (k) rashid (r)

k: okej Rashid, avslöja Islam åt oss är du snäll. För jag såg en show där amerikanska kvinnor sa att Allah och Jehovas är egentligen samma gud. Kan du förklara detta?
r: *haha* när man först läser Koranen så ser det ut som att det är samma gudar men om man läser koranen och bibeln så ser man att Gud är Kärlek i bibeln och när du kollar på Islam så hittar du ingen vers i koranen som säger att Gud är Kärlek:

Bloggsvar:
Koranen har 6236 verser och om man öppnar själva boken så står det i den 3:e versen från början:
"Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste."
Om man inte ser dom här två kärleksattributerna till Gud så behöver man besöka en synspecialist. Den Heliga Koranen beskriver Gud som Kärleksfull genom HELA Boken.
X-muslimen såg verkligen inte det vackra med den Heliga Koranen.

k: Vad betyder det att man ritar profeten Muhammed? Vad betyder det för muslimer?
r: okej för det första så har man ingen yttrandefrihet inom Islam, du kan inte prata om Muhammed eller hans följare i koranen för att dom är heliga, ingen kan kritisera, ingen kan ifrågasätta dom. Dem är över allt annat, så detta var första grejen -
 
Bloggsvar:
Självklart kan man prata om dom, men med öppen sinne och hjärta. (Inget hat, Inga lögner) Det är samma som lagen i Sverige, yttrandefrihet gäller så länge man inte kränker person eller grupp.

r: - andra grejen är att om du läser koranen så förstår du TYDLIGT att Muhammed är över Allah.

Bloggsvar:
Om han var en X-muslim, så skulle han veta exakt vad den FÖRSTA principen av att vara en muslim innebär. När en muslim ber så säger personen ett flertal gånger under bönens gång.
Och detta säger kristna/ateister/judar/hinduer/vilkasomhelst och alla som blir muslimer.

arabiska: "Ashhadu an la ilaha illa 'llah; ashhadu anna Muhammadan rasulu 'llah"
engelska: "I witness that there is no god but Allah, and Muhammad is the slave and messenger of Allah."
och svenska: "Jag vittnar att det inte finns någon gud utom Allah, och Muhammed är Allah's apostel."

k: ÖVER ALLAH? *kvinnan blir chockad när hon förstod att mannen inte visste om första principeln av att vara en Muslim*
r: ja över Allah.

k: men muslimer säger hela tiden att dom accepterar andra religioner och är tolerandra gentemot andra religioner och sen så hör man dig säga allt det här, vad är egentligen sanningen?
r: ja det är sant, dom säger så hela tiden men dem måste ge oss Bevis.

Bloggsvar:
Här är ett av många Heliga Bevis.

" I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
1. Säg, "O ni som inte tror.
2. "Jag dyrkar inte det ni dyrkar.
3. "Ej heller dyrkar ni det jag dyrkar.
4. "Ej heller kommer jag någonsin att dyrka det ni dyrkar.
5. "Ej heller kommer ni någonsin att dyrka det jag dyrkar.
6. "Ni har er religion, och jag har min religion." [den Heliga Koranen 109]

r: Koranen säger att judar är Apornas och Svinarnas barn och att Kristna är asso, asso vilsna och när muslimer ber 17 gånger om dagen så säger den att judar och kristna avvägar.

Bloggsvar:
1. Vi ber inte 17 gånger om dagen
2. Koranen säger inte att judar är apornas och svinarnas barn eller ens liknande.
Islam säger:

"De som tror,
de som är Judiska,
de Kristna
och de som konverterat;
den som (1) tror på GUD,
och (2) tror på den Sista Dagen,
och (3) för ett rättfärdigt liv,
kommer utan tvivel att få sin belöning från sin Herre.
De har ingenting att frukta, ej heller kommer de att sörja." [den Heliga Koranen 2:62]

och..

"Säg, "Vi tror på GUD och på det som sänts ner till oss, och på det som sänts ner till Abraham, Ismael, Isak, Jakob, och till Patriarkerna; och på det som gavs till Moses och Jesus, och alla profeter, från deras Herre. Vi gör inte någon skillnad på någon av dem. Endast Honom är vi underkastade." [den Heliga Koranen 2:136]

Så de Gud beskriver vilka som kommer till himmelen är alltså;
Dom som tror på Gud(och INTE säger att Jesus är Gud eller att Muhammed är Gud), Den Sista Dagen, för ett rättfärdigt liv och dom som följde Abraham, Ismael, Isak, Jakob, Moses, Jesus och alla profeters lära.
Varför skulle han då kalla Judar eller kristna för apornas och grisarnas barn?

Sammanfattning: Rashid kunde inte ge ett bevis på hans falska anklagelser om den Heliga Koranen. Detta förklarar varför han aldrig fann sanningen. Han fann bara inte sanningen men också ljuger och hatar i en annan religion. Denna religion råkar vara Kristendom. Som påstås vara en religion baserad på kärlek.

Islam är fred
Koranen är visdom, Selam.

Kommentarer
Postat av: Emrah

Grymt skrivet bror ;) Masallah

2009-05-24 @ 17:33:38
Postat av: Anonym

Bra skrivet och svarat! Ameen

2009-05-25 @ 10:19:42
Postat av: silviavoneisten

Sista dagen att anmäla sej till tävlingen om att vinna en lyxig presentpåse. Kika under kategorien "tävlingar".

2009-05-25 @ 13:44:57
URL: http://silviavoneisten.blogg.se/
Postat av: Sanningen om islam

Du som kommenterar Rashid om att han ljuger och hatar islam i en annan religion som råkar vara kristendomen. Du verkar inte veta vad som står i koranen. Du påstår att koranen beskriver er allah som kärleksfull genom hela boken. Bara för att det står Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste betyder inte att han är kärleksfull. Till och med onda människor kan visa barmärtighet och nåd. Om koranen är en skrift från Gud uppenbarad till muhammad och att han är kärleksfull som du påstår, säg mig då varför det står i er koran i följande surah: 9:5 (At-Tawbah)

När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Med andra syftar koranen på icke muslimer.Surah 47:4-6 (Muhammad)

DÅ NI möter förnekarna i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, så att krigets bördor lättas. Detta är vad ni har att iaktta.Surah 5:33-34 ( Al-Ma'idah)

De som kämpar emot GUD och Hans sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas, eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från sitt land.Där ser man hur kärleksfulla er Gud är som ni säger är barmhärtig och nådig.låt oss titta på vad Bibeln säger

Matteus evangeliet 5:38-39, 43-44

Ni har hört att det är sagt öga för öga och tand för tand. Jag säger er: stå inte emot den som är ond, utan om någon slår dig på den högra kinden, så vänd också den andra åt honom. Ni har hört att det är sagt: Du skall älska din nästa och hata din ovän. Jag säger er: Älska era ovänner och be för dem som förföljer erVems Gud är kärleksfull?Faktum är att Jesus Kristus profeterade just om islam där han säger i Johannasevangeliet 16:2 följande:

Ja, den tiden kommer då var och en som dödar er skall tro sig tjäna Gud. Och det skall de göra, därför att de varken känner Fadern eller mig. Men jag har sagt er detta, för att ni, när deras tid kommer, skall komma ihåg att jag sagt det till er.

Jesus levde ca 600 år före Muhammad och bibeln skrevs på grekiska före koranan.Enligt Muhammad i koranen är det er plikt att strida för Allah.

Surah 2:216 (Al-baqarah) Det är en plikt för er att stridaSurah 9:29 (At-Tawbah) om ni inte vill kämpa för Guds sak skall han straffa er med ett svårt lidande och han skall sätta andra människor i ert ställe.Studera muhammads liv och se om han har dem kvalifikationerna som profet, och jämför med Abraham, Moses, och alla andra profeter i BIBELN inte i er koran.Muhammed befallde att alla som lämnade islam skulle dödas. Ur haditherna: "Jag skulle ha dödat dem i enlighet med Muhammeds befallning, 'Låt döda den som lämnar den Islamska religionen.'" Bukhari vol. 4:260Islam ska påtvingas med våld

"Allahs Apostel sade, 'Jag har blivit beordrad att slåss med folket tills de säger, 'Ingen, utom Allah, har rätt att bli dyrkad,' och vem som helst som säger, 'ingen, utom Allah, har rätt att bli dyrkad,' hans liv och egendom ska räddas av mig bortsett från Islamsk lag och hans räkenskaper ska vara med Allah, (antingen för att straffa honom eller förlåta honom.)"

Bukhari vol. 4:196Muhammed gav sina anhängare tillåtelse att ljuga under olika omständigheter, men framförallt lögner som gagnar islams frambredande. Ur haditherna:"Allahs Apostel sade, 'Vem är villig att mörda Ka'b bin Al-Ashraf [en poet] som har skadat Allah och Hans Apostel? Då klev Muhammad bin Maslama upp och sade, 'O Allahs Apostel! Vill du att jag mördar honom?' Profeten sade, 'Ja,' Muhammad bin Maslama sade, 'Tillåt mig då att ljuga för att förleda Kab.' Profeten sade, 'Du kan ljuga.'"

Bukhari vol. 5:369)Islam är ingen religion. Den skyddar sig som religion. Det är ett regeringsystem som vill ta över och styra hela världen. Varje land som islam har tagit med krig och våld, har man tagit bort det landets lagar infört sharia lagen.Är islam fred Absolut inte. Er egen profet säger själv att den som lämnar islam skall dö.Jag menar inget illa mot någon. Jag bara visar fakta. Snälla ni sök sanningen av er själva och inte andra. Gå läs bibeln och sedan jämför.

Länken nedan visar islams sanna natur.http://www.youtube.com/watch?v=gGpJC3f3UHk

2009-10-06 @ 18:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0